© Haber20Denizli 2022

CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZCAN’DAN, KADİR GECESİ MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Adayı İlhan Özcan, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Özcan mesajında, “En faziletli ve kutsal gecelerden biri olan Mübarek Kadir Gecesi’nin tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Adayı İlhan Özcan, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Özcan mesajında, “En faziletli ve kutsal gecelerden biri olan Mübarek Kadir Gecesi’nin tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

CHP Denizli Milletvekili Adayı İlhan Özcan mesajında, “Ülkemiz çok önemli bir tarihe doğru ilerliyor. Bu mübarek günde Yüce Allah’a ülkemizin içinde bulunduğu durumdan bizleri kurtarması için dualar ediyoruz. En faziletli ve kutsal gecelerden biri olan Mübarek Kadir Gecesi’nde milletimizin daha huzurlu bir ortamda, daha iyi şartlarda yaşaması için ellerimizi semaya açtık.  Kadir Gecesi’nin tüm insanlığa neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Kahramanmaraş merkezli ve 11 ilimizi derinden etkileyen deprem felaketinin yaralarını sarmak için Yüce Allah’tan bizlere güç vermesini niyaz ediyorum. Ne yazık ki çok zor günler yaşadık. Deprem felaketi nedeniyle yaklaşık 60 bine yakın vatandaşımız hayatını kaybetti. Yaşadığımız acının tarifi yok. O korkunç günlerde bizler birlik ve beraberlik içerisinde yaralarımızı sarmaya çalıştık. Deprem felaketinin ardından Ramazan Ayı’nda huzur ve dayanışmayı hep birlikte yaşadık. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde tüm vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde Ramazan Bayramı’na kavuşmasını temenni ediyorum. Yüce Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin.  Tüm İslam Alemi’nin Kadir Gecesi’ni tebrik ederim” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER