© Haber20Denizli 2022

CHP DENİZLİ MİLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÖZCAN, PAZARA İNİP HALKIN NABZINI TUTTU!

Denizli’de ziyaretlerine son sürat devam eden CHP Denizli Milletvekili aday adayı İlhan Özcan, halkın sorun ve taleplerini onların yanına giderek dinlemeye devam ediyor. Özcan; Aktepe Mahallesi, Şeyh Bedrettin Caddesi ve Aktepe Pazaryeri’nde hem esnaf hem de vatandaşlarla bir araya geldi.

Denizli’de ziyaretlerine son sürat devam eden CHP Denizli Milletvekili aday adayı İlhan Özcan, halkın sorun ve taleplerini onların yanına giderek dinlemeye devam ediyor. Özcan; Aktepe Mahallesi, Şeyh Bedrettin Caddesi ve Aktepe Pazaryeri’nde hem esnaf hem de vatandaşlarla bir araya geldi.

Pazar esnafına ‘Hayırlı İşler’ dileyip, vatandaşlarla sohbet eden CHP Denizli Milletvekili aday adayı İlhan Özcan, halkın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandı. Özcan, vatandaştan gelen talepleri not alarak TBMM’de onların sesi olacağını belirtti. Özcan’a CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, CHP Kadın Kolları üyeleri, Pamukkale Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP Milletvekili Aday adayı Halis Ödel ve Bilgehan Burgul eşlik etti.

CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÖZCAN, HER KESİME ULAŞIYOR!

Genç-yaşlı her yaş grubundan vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterdiği CHP Denizli Milletvekili aday adayı İlhan Özcan, pazara inip halkı nabzını tuttu. Pazarın dört bir tarafını gezip sorun ve talepleri dinleyen Özcan, notlarını alarak vatandaşa söz verdi. Özcan, “Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı olarak iktidara geldiğimiz gün esnafımızın sorunlarına çözüm üretebilecek bir Esnaf Bakanlığı kuracağız. İçinde bulunduğumuz ekonomik buhrandan kurtulacağız. Aktepe Mahallesi ve çevresinde yıllardır bitmeyen ve vatandaşı usandıran yol sorununu çözeceğiz. Bu yollar her yıl yapılıyor, sonra yine kazılıyor. Buradaki sorunun kaynağını bulacağız. TBMM’de sizlerin sesi olacağım, sizleri temsil edeceğim. Herkese ulaşmaya çalışıyorum. Denizli’mizde bir insanımızın daha mağdur olmasına tahammülümüz yok.

ÖZCAN “15 MAYIS SABAHI DAHA AYDINLIK BİR TÜRKİYE’YE UYANACAĞIZ”

Tarımda girdi maliyetlerinin artışının tezgahlara yansıdığını belirten pazarcılar, fiyatları yüksek bulduklarını söyleyerek vatandaşın haklı olduğunu belirtti. Vatandaşlar yıllardır Aktepe Mahallesi’nde yolların bozuk olduğunu, belediyelerin çalışmalarını bir türlü bitiremediklerini ve Kapalı Pazaryeri istediklerini belirtti. Özcan ise yaptığı konuşmada, “Bizim dönemimizde esnafın yüzü gülecek. Esnaf ekonomik olarak rahat edecek. Esnafımız elektrik, doğalgaz, kira gibi zamlardan dert yanmayacak çünkü bizler bu sorunu kökten çözeceğiz. İçinde bulunduğumuz bu ekonomik darboğazın üstesinden hep birlikte geleceğiz. 15 Mayıs sabahı çok daha farklı bir Türkiye’ye uyanacağız. Herkesin huzur içerisinde yaşadığı aydınlık sabahlara kavuşmamıza çok az kaldı. Birlik ve beraberlik içerisinde üstümüzdeki kara bulutları teker teker dağıtacağız. Bunu da hep birlikte başaracağız. Size söz veriyorum. Kimsenin birbirini incitmediği, farklı olanı olduğu gibi seven, sayan birbirini kucaklayan bir Türkiye inşa edeceğiz. Kimsenin aç karınla yatağına girmediği, kalbi bol, yaşamayı seven bir Türkiye’de her birlikte refah içerisinde yaşayacağız” dedi.

ÖZCAN MİNİBÜS DURAĞINI ZİYARET ETTİ!

CHP Denizli Milletvekili aday adayı İlhan Özcan, ziyaretlerine Aktepe Minibüs Durağında devam etti. Özcan, şoförler ile sohbet ederek her zaman minibüs esnafının yanında olacaklarını söyledi. Minibüs Durağı Başkanı ise yaptığı konuşmada son dönemde hızlı bir şekilde artan mazot fiyatlarının birçok sektörü olduğu gibi şoför esnafını da zor durumda bıraktığını belirtti. Başkan …. “Yüksek maliyetler ve mazot fiyatları belimizi büktü. Bazen kendi cebimizden harcamak zorunda kalıyoruz.  Günde 10’dan fazla sefer yapıyoruz. Araçlarımız bazen boş gidip boş dönüyor. Bu durumdan dolayı kendi cebimizden esktra masraf yapmak zorunda kalıyoruz. Minibüs güzergahının geçtiği yollar çok bozuk. Yıllardır bu yollar yapılmadı. Her seferinde kazıyorlar, kapatıyorlar sonra yine kazıyorlar.  Araçlarımız köstebek yuvasına dönmüş bu yollarda çukurlara girip çıkmaktan büyük hasarlar alıyor. Bu yüzden tamirhanelerden çıkamıyoruz” dedi. Özcan ise esnafın yaşadığı sorunların farkında olduklarını belirterek, “Bizim dönemimizde bu sorunların hiçbiri kalmayacak. CHP İktidarında esnafa destek vereceğiz, onları yalnız bırakmayacağız.  Bunlar onların son çırpınışları. El birliği ile bu feci dönemden kurtulacağız. Yaptığımız her iş, ürettiğimiz her proje hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıracak. Bu korkunç düzenden halkımızı çekip çıkaracağız” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER