© Haber20Denizli 2022

Çardak Belediye Başkanı Hüsnü YILMAZ ve Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk Gemiş ve Söğüt Sağlık Evleri ile Çardak Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk ve Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz Gemiş ve Söğüt Sağlık Evleri ile Çardak Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Vatandaşların etkin ve verimli bir sağlık hizmeti alabilmesi için girişimlerde bulunan Belediye Başkanı Yılmaz , sağlık evlerinin tadilatların yapılması ve Çardak Devlet Hastanesi’ne uzman doktor kadrosu atamasının yapılması için Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk ile görüşmeler yapıldı.

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk ve Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz  Gemiş ve Söğüt Sağlık Evleri ile Çardak Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.
Vatandaşların etkin ve verimli bir sağlık hizmeti alabilmesi için girişimlerde bulunan Belediye Başkanı Yılmaz , sağlık evlerinin tadilatların yapılması ve Çardak Devlet Hastanesi’ne uzman doktor kadrosu atamasının yapılması için Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk ile görüşmeler yapıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER