© Haber20Denizli 2022

BEYAĞAÇ CUMHUR İTTİFAKI İFTAR’DA BULUŞTU

Beyağaç AK Parti İlçe Başkanlığı ve Beyağaç Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği iftar yemeğine yaklaşık bin 500 kişi katıldı.

Beyağaç AK Parti İlçe Başkanlığı ve Beyağaç Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı Cumhur İttifakı’nın ortaklarını Beyağaç Belediyesi Kapalı Pazaryerinde bir araya getirdi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Cafer Birtürk’ün de katıldığı iftara Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, Beyağaç AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Tekin, Beyağaç Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Yaşar Akakça, Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Yusuf Garip, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Eskin ve çok sayıda vatandaş katılarak birliktelik mesajları verdi.

Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı, dualar okundu. İftar yemeğinin ardından konuşma yapan, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, ‘’ Ramazan ayının aynı zamanda yardımlaşma ayı olduğunu ifade ederek, davetlerine katılan tüm Beyağaçlı vatandaşlara teşekkürlerini sundu. Akçay, Cumhur İttifakı’nın getirmiş olduğu birlik ve beraberliğin devlete kasteden düşmanlara karşı mücadelesine her zaman devam edeceğini vurguladı.  Başkan Akçay’ın konuşmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk söz aldı. Birtürk, ‘’MHP ve AK Partiyi bir araya getiren iftar programına katılım sağlamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Program sonunda Beyağaç Belediye Başkanı ve protokol üyeleri ve partililer ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER