© Haber20Denizli 2022

Belevi Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Yanık

Belevi Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Yanık

              1968 yılında Denizli Çal Belevinde doğup büyüdüm. 1986 yılında Denizli’de İnşaat işçiliğine başladım. 1990 yılında evlendim ve 2 çocuk babasıyım. İnşaat işinde çalışırken 1999 yılında Belevi Belediyesi kuruldu. Merhum Belediye Başkanı beni 2001 yılında Belevi Belediyesine işe aldı. Çeşitli kademelerde görev alıp belediyemizin Altyapı, Kanalizasyon ve Su Şebeke işlerinde görev aldım. 2014 Seçimlerinde Çal Belediyesi Bünyesinde çalışıp 2019 yılında emekli oldum. Kutsal Görev için Muhtar adayı olup mahalle halkımın desteği ile muhtar oldum.

                İlk etapta mahallemin çeşme tamiratlarına başladım. Ardından mahallemin giriş ve çıkışlarına kamera taktırdım. 2021 yılında çeşme tamiratını halkımızla birlikte etraftaki çeşmeleri gözden geçirip hizmete açtık.  2022 yılında mahallemiz sondaj kuyu suyumuz bitince Denizli Büyükşehir Belediyemize talep ederek 255 metre sondaj vurularak mahallemize 2800 metre uzaklıktan su çekip depoya bağlantı yapılmıştır. Sonrasında 2022 yılında Çal Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 34. Mahalleler Arası Halı saha turnuvasına katılıp mahallemize 3. Lük kupasını aldık. Arkasından1962 yılında yapılan  su depomuzun tamiratını yaptırıp sağlıklı şekilde çalışmasını sağladık. Bekir Pınarı çeşmemizin sorununu giderip halkımıza sunmuş bulunmaktayız.

                2024 yılı projemize Mahallemize büyük bir merkezi su depomuzu Denizli Büyükşehir Belediyemizin projeleri arasına aldırdık. Ardından Gençlerimiz için 1. Halı Saha Projesi, Mahalemize Piknik Saha Projesi, Mahalle Yolumuzun Asfalt Yapımı ve Tamiratlarını yaptıracağız.

Bize bu güne kadar destek veren Çal Belediye Başkanım ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanıma desteklerinden dolayı mahallem adına çok teşekkür ederim.  

2024 Mahalle Yerel Seçimlerine tekrar adaylığımı açıkladım. Belevi Halkımızdan tekrar yetki istiyorum. Mahallemiz için gereken ne varsa gece gündüz demeden yapmaya hazırım.

DESTEK SİZDEN HİZMET BENDEN…

 

Beytullah ŞAHİN

Muhabir

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER