© Haber20Denizli 2022

BAKLAN'da YAĞLIK AYÇİÇEĞİ EKİLİŞİNİN TEŞVİKİ VE YAYGINLAŞTIRILMASI PROJESİ

Baklan ilçesinde çiftçilere, yağlık ayçiçek yağının ekilişinin teşviki ve yaygınlaştırılması projesi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Baklan ilçesinde çiftçilere, yağlık ayçiçek yağının ekilişinin teşviki ve yaygınlaştırılması projesi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Baklan Belediyesi işbirliğinde, İlçe Kaymakamı Bilal Çelik, İl Tarım Ve Orman Müdürümüz Yılmaz Erkaya, Denizli Büyükşehir Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran, Belediye Meclis Üyelerimiz, Baklan Mahalle Muhtarlarımız, Devlet Su İşleri Temsilcileri katıldı.

Baklan Ziraat Odası  Başkanı, Ürün Alım  Sektör Temsilcileri, Tohum Üretim Ve Tedarik Hizmeti Veren Firma Temsilcileri ve Yöremiz Çiftçilerimizin katılımlarıyla YAĞLIK AYÇİÇEĞİ EKİLİŞİNİN TEŞVİKİ VE YAYGINLAŞTIRILMASI PROJESİ toplantımızda üreticilerimize proje hakkında detaylı bilgilendirmeler yapıldı, vatandaşların talepleri ayrı ayrı değerlendirildi.

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever: Toplantının İlçe tarımına başarılar getirmesini temenni eder, katılımcılara teşekkür ederiz. dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER