© Haber20Denizli 2022

3. Hambat Kültür ve Sanat Festivali Coşkuyla Gerçekleştirildi

Denizli'nin Çardak ilçesinde bu yıl 3. Düzenlenen Hambat Kültür ve Sanat Festivali 24,25, 26 Haziran'da Çardak’ta büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.

Denizli'nin Çardak ilçesinde bu yıl 3. Düzenlenen Hambat Kültür ve Sanat Festivali 24,25, 26 Haziran'da Çardak’ta büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.

Festivalin ilk gününde Işıl koç ve Nigar Muharrem’in muhteşem konserleriyle Çardaklı hemşehriler festivale büyük bir ilgi gösterdi.

Soğuk hava etkisiyle ertelenen kortej yürüyüşü 25 Haziran Cumartesi günü mehteran eşliğinde gerçekleştirildi. Açılış kortej yürüyüşüne Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, Çardak Kaymakamı Ökkeş Furkan Karakurt, önemli isimler ve Çardaklı vatandaşlar katıldı.

Kortej yürüyüşünün ardından halk oyunları gösterisi büyük bir beğeni ile izlendi. 3. Hambat Kültür ve Sanat festivali kapsamında düzenlenen Trap Atışı Yarışması gerçekleştirilerek dereceye giren yarışmacılara ödülleri takdim edildi.

Renkli stantlarda gerçekleştirilen 2. Günün akşamında Sadi Cesuroğlu ve Ayşe Dinçer konseriyle festivalin ikinci günü tamamlandı.

3. Hambat Kültür ve Sanat Festivalinin kapanış gününde sahne alan İmran Var ve ünlü Sanatçı Ali Kınık birbirinden güzel eserlerini seslendirdikleri unutulmaz bir gece yaşandı.

Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, ‘’ Festival programımıza katılarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize, üç gün boyunca bizlerle birlikte emek veren mesai arkadaşlarıma, sponsor firmamıza ve tüm kıymetli Çardaklı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.’’ Dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER